Det har varit jatte- prat, kontroverser och till sam med forvirring forsavitt hurdan Tinder minsann funka

Det har varit jatte- prat, kontroverser och till sam med forvirring forsavitt hurdan Tinder minsann funka

Att doma av nagon Reddit-trad forsavit Tinder verkar kopplingar mer sasom matt annu karleksmatchning. For att parafrasera, a ar 1:a anslutningen samt B ar 2:a Finns det en X emella a sam B? acceptera, det har befinner sig nago avsiktlig overdrift. Skad ifall ni skall titta narmare gallande Tinder-algoritmen kommer du att fatta att det finns mer matematik att anpassa an du nog forvantar de.

Befinner si det ett schackspel?

Stav nagra ar sedan fick reportern Austin Carr insideratkomst samt forhandsgranska de hemliga betygen gallande Tinder. Dessutom fick han ett definition, om annu diffus, forsavitt hurda appen kopplar vid brukare.

Bred saken dar tiden anvande Tinder ELO-rating, saso ar samma sasom beraknar schackspelares mening. I en notskal, ju fler svep till moderat desto hogre mening tillat ni, skad appen tog samt respekt at anvandarna sasom svepte dig at hoger. I sin tur blev folk med ett likartad antal hogersvep och intressen anslutna.

Later latt, alternativ hurdan? Skad i enlighet me Tinder befinner sig ELO-betyget gardagens nyheter och det nya sattet som astadkommer kopplingar anvander betydligt ytterligar variabler. Det ager aven forekommit nagon andel spekulationer forsavitt att om en sasom Tinder tycker vara sexig moderat swipar din imag sa tillats n en avsevart hogre mening.

Hurda saso helst, den basal principen forut gemensamma anslutningar befinner sig ann ganska latt. Fortsatt studer darfor at atnjuta veta mer.

Vanliga anslutningar disambiguerade

Vanliga kopplingar ar nagon funktion sasom later de fastsla ifall du samt din tavlan inneha dito Facebook-van. Detta ar likasa kant som 1:a gradens forbindelse sam i teorin kan vem sasom helst kungen Tinder tillverka nagon eller flertal vanliga anslutningar.

Naturligtvis, ju fler vanner n age kungen Facebook, desto storre befinner sig chanserna for gemensamma kontakter. Skada hur sa ar syftet med vanliga anslutningar? I allmanhet later de de fordroja dom sex graderna av ma anslutningen sasom en konversationsstartare.

Vilka befinner si 2: a gradens anslutningar?

Aven fast 2:a gradens kvantifierare faller dessa aven fortsattningsvis i kategorin vanliga anslutningar. Och anyo, det utspela forsavitt de samt din match gallande Tinder. 2:a gradens koppling erhall nar ni samt din Tinder-match age tvenne separata kompisar sasom ar Facebook-vanner med varandra.

For att rationalisera don annu en anvander Tinder saken da sociala grafen och sociala medier darfor att beratta hurda vidstrackt n https://brightwomen.net/kinesiska-kvinnor/ ar separera en. Samt inte fri villig din matchning kan n ha bade 1:a och 2:a gradens gemensamma anslutningar, enbart nago fran de tvenne, alternativt ingen alls.

Varenda bor Common Connections?

Nar ni sveper at vanster sam moderat kungen Tinder dyker alltemellanat upp nagon liten gruppikon mirake anvandarens profilbild. Belastning pa saken da ikonen och n kommer att klara av kika dina 1:a sam 2:a graders anslutningar gallande Facebook.

Saken da narvarand funktionen funka fasten til bagge hall sam din framtoning visas samt som en konventionell forbindelse at andra nyttjare. Somlig manniskor kanner sig dock inte bekvama tillsamman att visas i vanliga anslutningslistor samt det ar eftersom do valjer att inaktivera funktionen.

Ifall n ej vill att dina Facebook-vanner skal beskada dig i appen tvungen ni inaktivera Tinder Social. Bege sig mot Tinder-installningar, navigera at ”Visa mig villig Tinder Social” och belastning gallande knappen jamte alternativet for att stanga av det.

Praktiska Facebook-granser

N bor vara medveten om att utan Tinder sallskaplig minimerar du chanserna att bli inbjuden gallande nagon dejt lokalt. Odla istallet for att inaktivera funktionen kan n plantera nagra begransningar gallande Facebook-sidan.

Klicka kungen saken da lilla triangeln i det ovre hogra hornet, valj Installningar a rullgardinsmenyn och klicka sedan kungen Appar och webbplatser.

Valj Tinder sam andra appsynlighet mot Only Me. Kungen sa satt kommer dina Facebook-vanner samt kompisar alternativ dina kompisa inte att kunna kika att du ar gallande Tinder.

Hursa ska n forbruka Tinder inte me Facebook?

Vanliga kontakter befinner sig nagon bedarande funktion sasom befinner sig utformad darfor att fora persone narmare varandra, men det finns ocksa nagra brist. Va skulle n exempelvi revidera du sag att nago vans akta half varenda operativ i appen? Saken dar ultimat gissningen befinner si att ni skulle informera stav din frande.

Och darefter kan ni trilla gallande profiler bruten dina slaktingar, professorer, kusiner, chefer, etc. odla darfor att forskon dej besvaret eller mot sam tillsamman pinsamt kan det vara suvera att limit synligheten mot speciell bit.

Happy Dating

Utover Facebook ansluter Tinder likasa mot ditt Instagram-konto. Rimli matchningar tillat forhandsgranska de senaste 35 bilderna n lagt opp. Dessutom kan dom ga genast mot din Instagram-profil samt iaktt det bota, ehuru det annu icke finns en enhetlig anslutningsfunktion for Instagram.