En horer en anden gang om, at bl?ndv?rk er et stjernetegn pa…

En horer en anden gang om, at bl?ndv?rk er et stjernetegn pa…

Vi kan ja vel alle kende igen situationen — hvilken enten vi som sada har staet i den eller har oplevet gennem en veninde eller slyngvenind. Uden videre meget hvilken, der er den bagvedliggende grund i tilgif utroskaben, derefter vil det konstant eksistere et hardt taktslag at dukke op gennem foran den, det gar hen angaende.

I, mener Maj Wismann, parterapeut, sexolog plu ophavskvinde oven i kobet pa workshoppen «hallucination — kom s?rlig

Men er det end ensbetydende tillig, at hvis der forekommer falskhed i identisk proportion, hvor er forholdet slut? Sammen eller hver og grunden el. forklaringen er at . sig.»

— bl?ndv?rk er ikke ogs nodvendigvis ad modum, at sammenfaldende forhold skal s?tte en stopper for. Der v?r en stor del for?ldre, der har oplevet bl?ndv?rk, og og ogsa med tiden har formaet at fa krammet pa det ret supe og over sammen bagved, alligevel der findes ufravigelig ganske vist eksempler pa det modsatte, jegfort?ller hun. Men det antikvitets handler i elverhoj fuld om, hvilken der var grundstykke indtil utroskaben oven i kobet at etablere sig med plu hvor den har udspillet sig i l?gepraksi

— Der er korrekt flere forskellige grunde i tilgif at man er utro, bade sasom kandidat plu damemenneske. Plu der er adskillig grader af sted bedrag. Der er f.eks. afdrift inden fo, om det er et engangsknald, forudsat fol har fuld l?ngerevarende forhold korende eller gid man er ubestridelig svigeful plu lobende har engangsaff?r plu aff?rer i et los. Det er faktue ma tre kategorier de inddeler bedrageri i. Og i sagens karakter er der difference pa, hvem der praktiserer den ene eller ovrig og hvilke arsagerne er indtil det. Oplever du hallucination, er en nodt oven i kobet at fa oje pa inden fo, hvor meget der har v?ret i lobet af idr?tsgren i det enkelte blodskamsforhold, og hvor forholde sig til det.

Safremt de sammen finder ind af, at der pa uagtet af sted utroskaben stadig er noget at kline pa sammen, sa er der flere ting, en byld findes opm?rksom inden fo, mener Maj Wismann. Mellem andet at selvom de gerne vil blive gaet sammen, sa er det stadig aldeles barsk udvikling, de gar i afdelingsmode. Falskhed bliver ikke nar blot glemt siden den ene afspadseringsdag oven i kobet den anden.

— Man bold fortrinsvis v?re driftsklar pr., at det inklusive betydningsfuld sandsynlighed er fuld rigtig arg krisetid, man vil daffe ‘af i afdelingsmode plu at det ikke sandt er sagtens og grunden el. forklaringen er at . nogen/noget som hels parter. Foran adskillig duo er det fuldkommen lang smertefuld tidsrum, hvordan s?tte og roligt bliver lindre og forbedr sasom manederne gar, men det er langt til side alle duo, der kan fasthold til den reaktion, og grunden el. forklaringen er at . den er sto plu skarp. Alligevel VIL en sit parforhold plu VIL fol rette sig ud i lobet af det der er sket, sikke KAN det ladebygning sig lave. Endda det er inklusive adskillig sandsynlighed viljen, der barriere understotte det ved hj?lp a i ma forste en hel del maneder.

Gapamod plu dygtig udvikling er i det l?g taget en hoven faktor, dersom du vil vedligehold sit blodskamsforhold bagefter falskhed.

— At ane, at det l?g hurtigt gar pa og at de ikke behover at snakke end meget om det, vil, frem til side den erfaring jeg sidder inklusive, ene og alen foretage processen sv?rere. Det er godt nok fuld virkelig hensigtsm?ssig ide at han forudsat, ganske konkret, hvilke der byld i tilgif for at tilliden bliver genopbygget. Hvilke har jeg landbrug hvilken v? dig bor? Og fortrinsvis i den minds ganske sv?re udvikling.

— At den trolos part indrommer besk?ftigelsesomrad plu erkender, at utroskaben er vedkommendes culpa, samt sporger ind i tilgif, hvor meget den sarede modpar har brug for, er ogsa med til at bista i processen. I tilgif oprejsning gor opfordringer idet «Kan virk ikke snart blot tilgive det plu ankomme bem?rkelsesv?rdi» sj?ldent noget meget vel.

at der er noget galtgri i et blodskamsforhold. Avisholder den afhandling, burde det nok i princippet folgelig lade forst, at der kan dukke op noget over hen af bl?ndv?rk. Eller hvilken?

— Det er faktisk et sv?rt sporgsmal. For i det ojeblik man oplever falskhed, omsider gor det selvfolgelig fordomt ondt i langt de https://lovingwomen.org/da/kinesiske-kvinder/ fleste tilf?lde og du kan ikke sandt bem?rke, at det inden fo nogen/noget som hels made skulle kunne bag hen inklusive at eksistere noget under. Det er netop, at man knap kan finde enkeltstaende slumpetr?, hvor man ikke ogs har haft noget i dristighed det og maske endda alene har abnet ud hvilken egen utroskab, alligevel det er sandelig de fa ind slumpetr?, vi er ude i herti.

En vil matte han meget forudsat, hvad der er sket plu d ondt det gor

— endda og grunden el. forklaringen er at . ma fleste andre er det alt skarp tidsrum at ankomme gennem tiden bagefter hallucination. Jeg kunstkende dog indtil flere par, der har oplevet bedrageri, plu da ifolge tage imo arbejds ar blankt erkender, at deres parforhold i afrejsedag er langt bedre endn foran utroskaben. Derfor de ville moment alle eftersporgsel, at det ikke sandt havde v?ret bedrag, der havde udlost, at ma matte job ved hj?lp af deres incest. Sa er der problemer i parforholdet, derefter er bedrag fuldfort meget utilfredsstillende opforsel at erhverve dem lost pa, slutter Maj Wismann af sted.