2. Du saknar efter att innehava fler karleksfulla relationer i ditt leva

2. Du saknar efter att innehava fler karleksfulla relationer i ditt leva

Forsavitt ni mirakel arens lopp ej blir skon med tanken kungen att liv ditt midja med nago kompanjon sam skaffa baby i sinom tid odl befinner sig det e indikation kungen att n eventuellt ick foredrar ett monogamt kondition.

Att liv en avtal icke-monogamt leverne eventuellt ick befinner sig verklighetstroget forsavitt ni har liten avkomma. Somliga experter anser att ring baby traditionellt klarar sig forbattrin med ett ensamforalders eller tvaforalders stabil hembas.

Morsning korsning, forsavitt dina barn kan forvalta sig sjalva, kan ett icke-monogam livsstil vara gangbar. Meda medfor polyamorosa relationer att det stadse kan finnas en manniska hemma som tar hand ifall barnet i avsaknad av andra partners.

Forsavit du tycker att detta befinner si valbehag, foruto och foruto saken da sexuella variationen som den narvarande installationen skanke, enar ni kan befinna forena at monogami inte med bifall.

Ni upptacker att att innehava atskilliga partners stode de att vaxa exponentiellt, https://lovingwomen.org/sv/blog/venezuelanska-datingsajter/ alldenstund va partner erbjuder nagot unikt saso ni ej hittar hos e annan. Din karlek befinner si desto rikare stav det ha.

3. N blir ej enkel avundsjuk

Om du titta dej jag sasom e som icke skulle vara avunda villig att dividera din kompanjon kanslomassigt samt sexuellt med andra manniskor, kanske ni uppskattar polyamori.

Det har astadkomme att de samt deras medspelare kan njuta bruten sexuella samt kanslomassiga kontakter tillsammans andra persone inte me nagra kanslor av agandeskap eller hot forsavitt att de kan ersattas bruten en forbattrin delagare.

Narvarand befinner sig nagon medryckande video tillsammans polyamorosa och monogama persone sasom berattar forsavitt deras uppenbarelse kungen sadana relationer sam svartsjukans flygplansrullning i det:

4. Det befinner si ej bara av uttrakning

Du befinner si sjalvmedveten kanske att kanna till skillnaden emella politik tillsammans din monogama kompanjon samt det sanna behovet fran att li ett oppen karleksforbindelse . Det befinner si vanligt i en monogamt giftermal att hava perioder itu trakig i sovrummet.

Det befinner sig emedan sexleksaker, erotik sam sexuella spel kan anvandas darfor att piffa opp don andock ni behover nagot mer.

5. N befinner sig okej med att dela

Medgivand icke-monogami medfo att ni gillar att dividera. De i monogama relationer behover ick grubbla kungen att dividera tillsammans sig itu sin kompanjon.

Tanken villig att avskilja med de bruten dina partners, ditt blodpump, din tid, din badd, ditt personliga utrymme samt att veta att dina partners utfor detsamma fisk dig inte. Ni befinner sig okej tillsammans alltsamman det dar.

6. Lage quo det kvitta stav de

N forsoker aldrig duga in i e form. Ni age forsokt bracka til allihopa regler som satts av samhallet sam anse ick att relationer skall passa vissa villkor. Bara tanken gallande det kanns kvavande.

7. N diggar utmaningar i relationer

Forsavitt ett karleksforbindelse ej kastar utmaningar framfor de, retar det de ingalund. Att hantera upp- sam nedgangar i skild individers emotioner later icke sasom nago avancerad uppgift stav dej.

8. N age bryderi med att gor dig

Tanken villig att bara deltaga en individ pro resten fran ditt liv skrammer de. Det befinner sig inte odla att ni ej vill tillverka nago langvarigt affar men att dela ditt midja tillsammans bara nago manniska alternativ plocka viktiga faststallande med do later ick i synnerhet komfortabelt.

9. Du kanner dig insparrad i do monogama relationerna

Du age varit darbort samt gjort det andock nagot kanns arbetsamt. Det befinner si ej odl att n befinner si engagemangsfobisk skada dom monogama relationerna avga evig tillsamman att du ber forsavitt mer. N vill aga dig ne men den ena personen verkar aldrig tilltala de skild sidorna bruten dig. Om du har varit i en langa monogama relationer samt kanner dig ouppfylld villig detta sattet, kan det vara ett indikator villig att det kanske ingalunda ar vagen pro dig.