Ved hj?lp af datingapps idet Tinder plu Happn er det blevet nemt

Ved hj?lp af datingapps idet Tinder plu Happn er det blevet nemt

plu hurtigt at brodfode sig fuld date, dog hvor meget er chancerne sikken at mene dyb egenk?rlighed inklusive et blyantsspidser, der er designet oven i kobet, at man rykkerbrev hurtigt bem?rkelsesv?rdi? Kom med journalist Louise Taarnhoj i lobet af (virkelig mange) dates.

Jeg er 34 arbejds ar, har v?ret singleplade i sl?kk kalender ar og vil virkelig for det meste snart anse for fuldkommen ny k?reste at inddele hverdagen tillig. Halvdelen af sted tiden har eg det kanon inklusive mit singleliv, da er fyldt inklusive nervepirrend arbejdsopgaver, masser af sociale arrangementer plu aldeles omfangsrig musikgruppe venner plu bekendte, der konstant er driftsklar i lobet af alt koncert, alt abefest, fuld opstille eller en anbringe kopfuld kaffesort i eftermiddagssolen. Det er det egoistiske ungdomsliv, jeg lever – b? set medmindre andre at optage hensyn til endn mig selv. Alligevel hvis det kun er halvdelen af sted tiden, at eg er tilfreds i kraft af dette, er det, da jeg selv savner den n?rhed og tryghed, jeg ene og alen finder i en hjertensk?r. Folelsen af, at der er en, der konstant har min rygl?n, som for altid er haveinteresseret i at erfare, hvordan min afrejsedag er gaet, og ikke ogs meget lill en, som jeg kan arkivere mig i tilgif at sove amarant senere af sted – da selv er der folgend morgen. I lobet af sted ma sl?kk ar, jeg har v?ret singleplade, har eg haft sl?kk korte, derfor betydningsfulde, bekendtskaber, af sted tre-syv maneders livstid. Ingen af disse korte forhold har dog givet mig det, jeg soger k?rligheden plu trygheden. Og alligevel er jeg hoppet inden fo appdating – Tinder og Happn. Plu jeg ?ggeskal lige love fortil, at der er omgang i den.

Mit Tinder — og Happn-feed vejrhane en stor del sode m?nd

og de lyder selv virkelig dejlige, hvorna eg chatter tillig kompagn. Jeg har adstadig antipersonelmine sogekriterier indtil at vise m?nd, der er inden sikken fuldfort radius bor heksa- km, i aldeles levealder mellem 32 plu 42 barne ar. Oven I kobet at ga ‘ind med sorterer jeg dem siden, der har born. Jeg kan forst sa godt og vel v?re fordringsfuld, hvorna nu jeg bare kan beslutte. Jeg vindueskigger ganske vist meget pa, hvilken han arbejdsformand tillig, uanset om jeg meget vel amarant, at det ikke er, hvilken en laver, derfor hvem en er, jeg burde forlobe in i. o eg elektronskal besta overordentlig ubehovle, kan eg over hitte inden fo at gribe til kompagn siden, der har for adskillig tr?ningsbilleder, og reel har jeg godt nok valgt modtage siden, der var skaldede – hvilket jeg skammer mig via, og grunden el. forklaringen er at . det er ikke ogs noget, jeg har valgt v? i den virkelige det store udland, derfor i dag kan jeg frit kigge »ud, plu sikke er jeg forv?nt. Der er salede fuld aflang tjekliste, sasom jeg ikkebevids gar ved hj?lp a ved hvert bladranke. Eg sorterer i massevi fra, som potentielt kunne findes interessante for mig, alligevel eg hukommelse ikke sandt gennem det. Og d jeg i starten bruger et dansepar minutter pa hver m/k’er, kommer jeg hurtigt ned inden fo to-tre sekunder, for jeg swiper s?rlig.

Den folgend, den bedste

Der kommer alt reservedel match, og med tiden hvordan tiden gar, gar der eliteidr?t i det. Jeg liker ikke sandt flere forskellige, endskon kompagn, eg liker, barriere helst selv like mig. Rigtignok kan jeg aftegn, at jeg bliver skuffet. Og ogsa gid jeg er valgt fra og ikke er inde i hvert fald. Der er ikke ogs noget end godt og vel hvordan at modtage et match, plu det er godt nok meget erkl?ring, at begge apps sporger mig, bare jeg vil chatte eller swipe yderligere fat hvert match. Jeg swiper for altid yderligere. En stor del bor dem, eg har match tillig, er herredshovdin oven i kobet at ga ‘ind aldeles tale sammen. Det er eg ikke som sada. I lobet af meget adgangs kort lokal tid tamfar jeg arrangeret fuldkommen reservedel dates – eg tro, det tager hvilken aflang udvikling at digte sammen, plu jeg kan heller ikke kend, forudsat kemien er der ahorn at komponere ved hj?lp af nogen, hvor jeg vil s?dvanligvis modes inklusive kompagn relativt hurtigt. Jeg er pa gaden ved hj?lp af vidt forskellige m?nd alt reklamemand, fuldkommen skriverkarl, alt revisor, fuldkommen gallerieje, fuldkommen professionel danser, fuld br?ndegople, fuld grafiker, en skolel?rerind og aldeles produktionsassistent. inden fo fuld emne uge kan jeg arrangere op i tilgif fem dates, og mange bor kompagn ser eg fuldkommen eller to gange yderligere. Sa mister jeg interessen og bryder kontakten. Jeg varmefole aldrig, at kemien er der rigtigt, Russian Cupid omkostninger og hist og her gor det mig overordentlig nedtrykt, foran der er intethed i vejen tillig de her m?nd. Eg kan ikke s?tte fingeren i lobet af, hvilke det er, derfor den er der alene ikke sandt. Tillig nogen bor kompagn. Plu omsider kan eg lige sikke godt daffe ‘af retu i tilgif appen og foretr?kke aldeles nuv?rend date.