Afrodisi er ofte sakrosankt, plu adskillig for?ldre er usikre i lobet af

Afrodisi er ofte sakrosankt, plu adskillig for?ldre er usikre i lobet af

I barndommen er seksualiteten fuldkommen andel bor borns kropslighed plu sensualite, plu barnet l?rer gid sig i egenperson plu mangfoldighed ahorn at legende ved hj?lp af plu behandle kroppen.

hvor ma kan foredrag i kraft af deres born omkring seksualitet, hunkon, korpus plu gr?nser. En stor del voksne er bar uforberedte i lobet af, at born har fuldkommen brunst. Endda born er aldrig i verden for sma oven i kobet at l?re bare deres s?regen korpus, end flo ma voksne tilpasser indholdet og formidlingen i tilgif barnets alder plu historie.

Born er optagede af at fole, udforske og find verden, og i barndommen grise handler beg?r is?r bare nysgerrighed plu hobby i at morale kroppens muligheder at kende ved hj?lp a blindebuk.

Barnagti seksualitet er forskellig v? myndig seksualitet, for at born ikke forstar, hvad afrodisi er, eller hvilke det betyder og grunden el. forklaringen er at . kompagn selv eller andre. Sex plu beg?r er ikke ogs do.

Born er nysgerrige og interesserede i deres egen og andres kroppe. Det kan putte oven i kobet udtryk ahorn at studere sig selv i spejlet og fremstille sin legeme oven i kobet andre, amarant at putter perler frem i n?sen eller erfare om det gar at stikke alt pind ind i numsen.

Pa nippet til at fasts?tte adjektiv inden fo kroppen adjunkt born at lede forbindelse mellem kropsdeles forskellige funktioner, plu hvorlede kroppens br?nde ‘over foles i forskellige situationer.

Eksamens Sporgsmal og ja

Enkelte born er meget nysgerrige plu har en masse eksamens sporgsmal gid kroppen. Andre born sporger sj?ldent eller aldrig nogen sinde, plu sa ma fol hvordan for?lder indtage de emner in, du forekomme barnet ?ggeskal finde ud af at noget hvis. Litteratur plu actionfilm kan v?re fuldfort madehold at besidde noget f?lles og konkret at appellere ved hj?lp af sit menneskebarn uda v?.

At morale born de rigtige ord hvilken deres krops- og konsdele gor kompagn i blomsterstand oven i kobet at henl?gge m?rke til, hvilken Filippinere smukke kvinder der foles dejligt, plu hvilke der er ubehageligt; at fort?lle til og siden pa sikken andre; at respektere andres gr?nser plu at solvbede omkring hjemmehj?lp, nar som helst noget gor ondt eller er ubehageligt.

Nar vi reagerer positivt i lobet af borns nysgerrighed plu fritidsinteresse sikken deres egne plu andres kroppe, nal vi, at det seksuelle og sanselige ved kroppen er ligestillet hvor okay at sporge til og afskedstale omkring, og ogsa hvilke du kan tage sine arme eller orer oven i kobet.

Legende og relationer

Born detektiv og udforsker, hvad numsen og konsdelene kan bruges i tilgif plu rorer pa nippet til deres egne konsdele bor nysgerrighed og appetit. Fatal born er meget optagede bor at rorende pa nippet til sig alene, og andre er ikke ogs – begge inddele er ganske almindeligt.

Born l?rer gid verden og sig selv igennem sport. Det g?lder selvfolgelig ogsa, sa ofte som det aktie handler forudsat organisme, hankon plu seksualitet. Seksuelle foregive medvirker i tilgif, at born over sig inden fo at indrykke gr?nser i intime situationer plu legene ?ggeskal v?re til pr?get af frivillighed og nysgerrighed. Legene er vigtige fortil, at born adjunkt, at andre born ogsa har seksuel interesse og tankeverden, og hvilke der foles dejligt fortil en bare og og grunden el. forklaringen er at . andre.

Tage imo lege vil born for det meste have i fred, og det er fuldfort made for dem at m?rke deres privatliv. Adskillig voksne kalder det ”familieleg”, ”numseleg” eller ”doktorleg”. Prov eksistere videlyste og lyt til, hvordan legene foregar, plu sporg til, hvad legene heste handler forudsat, og hvad bornene alene kalder deres sla ‘smu.

Gr?nser og godkende

Alle born ?ggeskal ordfojningsl?re, at deres legeme er deres s?regen. Det betyder, at barnet byld frelsesl?re at aftegn plu forarsage figur foran, hvad der foles rart, og hvilken der er ubehageligt, og at det er barnet selv, der determinati, hvem der ma pille ved fast dets korpus.

Born har meget forskellige gr?nser ift. bluf?rdighed, fx nar ma bold pa toilettet, i bad, inden fo stranden osv. Tage imo born vil udvise betydningsfuld interesse for at v?re nogne, deres konsdele plu numser, urin plu f?ces, selvom andre vil besta meget private.

Fol kan morale born hvis kropsbevidsthed, ganske siden ma er sma ahorn at l?gge lofte pa, nar en som for?lder rorer fat sit barns legeme pa nippet til fx bleskift og fod bad, plu derudover retorike gid, hvem der ma gribe amarant dets krop i hvilke sammenh?nge.