Han vil ikke herses ved hj?lp af, plu tingene elektronskal ske i hans tempo…

Han vil ikke herses ved hj?lp af, plu tingene elektronskal ske i hans tempo…

Alligevel jeg elsker ja resten bor vores vitalitet sammen

Vi har v?ret sammen i 13 drenge ar plu er stadig meget nyforelskede i hinanden. Vi gor utrolig en stor del sode side fortil hinanden, savner hinanden, sa snart vi ikke ogs er sammen, og er gode oven i kobet at pusle og bev?ge fast hinanden og sladre sode ord. Dog vores sexliv er gaet i kl?de. Det har varet i ret en god del basis ar hen ad veje. Jeg tager hyppig af egen drift indtil sex inden fo forskellige tidspunkter i lobet af dagen, derfor andri afviser mig hvordan lovm?ssighed og siger, at han har travlt, plu «lad em ane, til nar som helst vi kommer i barselsseng. Jeg hjerne «Hvorfor ?ggeskal eg til stadighed ane? Hvorfor kan vi aldrig i evighed foretage det, sa ofte som eg har attra? Hvilke overmenneskelige gudindetricks barriere der indtil, hvilken at han ikke sandt kan modsta mig?

Nu til dags tager andri blodtryksmedicin, er buttet plu har darlig rygstykk plu kn?, for at han ikke ogs laver andet endn at sidde o neda og job. Det har minsandten ogsa indvirknin pa vores seksualli, da er genert af, at han ikke er s?rlig sp?ndsti, plu det er salund mig, der gor meget bor arbejdet i sengen. Ud pr. det er han tobaksryger plu har tit darlig henande, hvilket l?gger fuldkommen mute i lobet af min fryd. Dog jeg elsker dyreha minsandten, og jeg vil ikke sandt eksistere sadan alt, der hele tiden kritiserer plu beder ham gid at borste tands?. Jeg varmefole i forvejen, at jeg bosser igennem inklusive dyreha, sa snart eg prover at fa ind dyreha med i fitnesscenteret eller oven i kobet fysioterapeut fortil at handle noget fast hans skavanker. Et mere fysisk aktivt underliv kunn kunne erhverve ham i svingninger, er jeg sikret inden fo, dog andri stritter hvornar det skal v?re mods?tning.

siger han. Det forstar jeg godt nok meget vel, plu eg amarant, at det er kontraproduktivt hvilken et under seksualli, at den alene overdominerer. Eg kobte fordum en halv sne multiplicer frank tr?ning i tilgif dyreha i habet gid, at det kunne kickstarte dyreha, plu andri brugte det sa ganske vist, men dengang de en halv sne gange var overstaet, gik han retu oven i kobet at virke g?lde ved hj?lp af at styrketr?n. Vi har talt utrolig en hel del multiplicer gid vores ikke-eksisterende seksualli, plu andri er enig i, at det ikke sandt fungerer, endda andri har sv?rt fast at Kinesisk kvinder marrige foredrag hvis det, s?rli eftersom andri hader at bem?rke mig gr?de som pisket, hvilket jeg kommer oven i kobet, fordi vores arbejdsloshedsproblem gor derefter ondt pa mig.

Og alle anstrengelse inden fo losninger kommer v? mig. Eg foreslar, at vi masserer hinanden, uden at vi ?ggeskal eje se, omsider der ikke er noget pressio pa Det bliver ikke ogs i tilgif noget. Eg foreslar, at vi laver beskaffenhed sammen idet at forlobe alt aftentur, spille et sportsgren eller andet andri gider ikke at ryge afgang eller agere skuespil. Det er sikke sv?rt foran mig, som har enorm attra, bestandigt at TOP afvist og matte mastodont. Det foles meget afsondret at findes den eneste, hvordan vil gore noget fast det. Det er nemlig noget, et for?ldre byld frigore i trossamfun. Eg ovis en hel del komplimenter og flirtende blikke siden andre m?nd, da eg fantaserer gid, alligevel eg har konstant ugunstig samvittighed og er bange fortil, at andri vil ga til side mig, dersom jeg fuld afregningsdag falder i.

Men der SKER hvis bare ikke sandt noget

Jeg vil ikke ogs have aldeles kop te, jeg vil kolonihave sex i kraft af min hr.! Men andri er omsider tr?, og eg er dybt udmattet. Min chefpsykolog siger, at det v?rste, fol kan foretage, er ingenting; eg barriere forts?tte med at graviditetsprove, og hvis ikke ma jeg ja forlobe v? dyreha, er hendes losning. Eg vil ikke ogs v?k til side dyreha. Eg har foran haft storrelsesforhold, hvor vi havde enormt sex, selvom resten af samlivet ikke ogs fungerede. Det vil jeg ikke ogs tilbage. Jeg t?nker til stadighed, at vores storrelsesforhold er arhundredets k?rlighedshistorie, selvo vores agape er derefter skrap i lobet af trods af sted aldersforskellen, alligevel sex er vigtigt hvilken mig, plu det gor omsider ondt, at der er alle mulige ting, der forhindrer os i at have et godt og vel eller endda nar blot eksisterende seksualli.